Våre tjenester

Dette kan vi tilby din bedrift

Vi bistår alle typer bedrifter med vår kunnskap om kraftmarkedet. Her er noen eksempler på tjenester vi yter for våre kunder.

Skreddersydde kraftavtaler

Trondheim Kraft tilbyr et bredt utvalg av kraftavtaler til bedrifter i alle størrelser, i både privat og offentlig sektor. Enten bedriften din ønsker spotpris, variabel kraft, fastpris eller andre prismodeller - kan våre rådgivere bistå med skreddersydde avtaler som er tilpasset energibehovet til din bedrift.

Les mer om kraftavtaler

Forvaltning på kraftbørsen

I samarbeid med vår forvaltningspartner Statkraft gjør vi prissikringer på kraftbørsen for bedrifter som ønsker det. For våre kunder forvalter vi både store og små kraftporteføljer, med en mengde ulike sikringsgrader og volum.

Les mer om forvaltning

Enkelt energiverktøy

Alle våre bedriftskunder har tilgang til energiverktøyet Min Bedrift. Dette verktøyet er utviklet for å gi deg full kontroll over energiforbruket, og enkelt kunne ta ut detaljerte rapporter for alle strømanlegg i bedriften.

Les mer om energi og ledelsesverktøy

Energirådgivning

For flere av våre kunder gjennomfører vi analyser av de totale kraft- og nettleiekostnadene i bedriften. I samarbeid med din bedrift kan vi finne gode løsninger for å redusere utgifter knyttet til energi.

Les mer om energirådgivning

Våre tjenester

Snakk med en rådgiver

Våre erfarne rådgivere er tilgjengelig for deg, og hjelper bedriften din med alt dere trenger å vite om strøm. Vi hjelper deg gjerne å finne en kraftavtale som er tilpasset din bedrift!

Finn din bedriftsrådgiver