Trøndergaranti

Trøndergaranti

Alle våre kunder har Trøndergaranti

Vi matcher prisen på strøm. Får du tilbud om en tilsvarende strømavtale som er bedre enn den du har hos oss, matcher vi prisen – enkelt og greit!

Garantien gjelder alle våre kunder, enten du er helt ny eller har vært hos oss i mange år. Har du fått et godt strømtilbud? Ring oss på 735 06161 - så matcher vi prisen.

Nyttig å vite om Trøndergaranti

  • Hvilke tilbud matcher Trondheim Kraft?
    Trøndergaranti gjelder for alle privatkunder hos Trondheim Kraft. Trondheim Kraft matcher prisen dersom du som kunde får tilbud om tilsvarende avtale til lavere pris hos en konkurrent og kan fremlegge dokumentasjon på dette. Prisene må være dagsaktuelle og allment tilgjengelige. 

  • Slik fungerer Trøndergaranti
    Benytter du deg av Trøndergaranti bytter vi din strømavtale, så du får tilsvarende avtale hos oss som du har blitt tilbudt hos en annen strømleverandør. Dersom tilbudet fra annen strømleverandør gjelder i en begrenset periode, matcher vi prisen for samme periode. Etter endt periode gjelder standard avtale, tilsvarende den avtaletypen du har blitt tilbudt.

  • Begrensninger
    Nettleie og overskuddskraft omfattes ikke av Trøndergaranti. Det gis ikke garanti for prisforskjeller mellom avtaler fremover i tid. Trøndergaranti  kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter hos Trondheim Kraft. Trøndergaranti kvalifiserer ikke til utbetaling av prisforskjeller.

Fordeler med å være kunde

Gode strømavtaler
Hele året igjennom.

Trøndergaranti
Vi matcher prisen på tilsvarende avtale.

Alt på én regning
Vi samler både strøm og nettleie.

Ingen forskuddsbetaling
Hos oss slipper du å betale på forhånd.

Kundefordeler hver måned
Spar penger hos våre samarbeidspartnere.

Fornøydgaranti
100% fornøyd eller penger tilbake.